Kayıtlar

Nisan 24, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

SuperMassive 2016 LoL 1.si Oldu !

Resim
IWCI 2016 finalinde Hard Random Ekibi ile karşılaşan Temsilcimiz SuperMassive 3-1’lik skorla şampiyon oldu !   SuperMassive'yi Tebrik Ediyoruz ! --Maç Özetleri-- 1.MAÇ ÖZETİ 2.MAÇ ÖZETİ 3.MAÇ ÖZETİ 4.MAÇ ÖZETİ

Metin2 TR Levelbot 7x Auto Damage Hilesi 21 Nisan 2016

Resim
Hile durumu; 21.4.2016 Çalışıyor .  Metin2 TR Levelbot 7x Auto Damage Hilesi 21 Nisan 2016 Sitemizde her gun guncel oyun hileleri paylasilmaktadir. Yarin sitemizi tekrar ziyaret ederek guncel surum hilelere ulasabilirsiniz ! Hileye yeni pro damage özelliği eklendi.   Oyun içerisindeyken açılıp kapatılabiliyor.  2 Client açılma sorunu ve tüm hatalar çözüldü. Arkadaslar asagida ki videoda detayli anlatimi mevcut fazla uzatmayalim direk hileye gecelim; NOT; Kamer load hatasi alanlar  buraya tiklayip  microsoft`tan inen dosyayi kursun. Videolu Anlatim RAR ŞİFRESİ : yek-blog İNDİR :

Minecraft Güncel Premıum Hesaplar 2016 !

Resim
Güncel Hesaplar: GÜNCEL HESAPLARA GİTMEK İÇİN TIKLA !

League Of Legends AFK Botu [LoL Afk Kalmama] !

Resim
League Of Legends AFK Botu [LoL Afk Kalmama] LoL Afk Botu %100 çalışmaktadır.Kendimde bunu kullanıyorum çok süper :) canınız sıkıldığında veya takım feedlediğinde bu programla afk kalmayı önleyebilirsiniz. -Anlatım 1) Öncelikle indirdiğiniz "LoL BF AFK-Bot.exe" adlı programı çalıştırın 2) Seçeneklerden birine tıklayın.(Ben "Seçenek 1" e tıklıyorum.) 3) Seçeneklerden birini seçtikten sonra bir ses gelicek ve son olarak oyuna giriş yapın kendi takımınızdan birinin üstüne sol tık yapın ve bırakın o ışınlanıp ışınlanıp duruyor :) Rar Şifresi : yek-blog Hayırlı Olsun :)